Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Dierenspeciaalzaak Dries van de Bunte leukste dierenwinkel van Groningen

Dierenspeciaalzaak Dries van de Bunte uit Schildwolde is door het publiek uitgeroepen tot de leukste winkel van de provincie Groningen. Dries van de Bunte werd al eerder uitgeroepen tot leukste winkel van de Gemeente Slochteren en is nu dus ook nog verkozen tot leukste winkel van de provincie Groningen.

Wat als een noodsprong begon (vanwege een ziekte van zijn eigen hond Kastor de Duitse Herder die pancreas insurfisientie had) werd het verkopen van dierbenodigdheden een passie. Hij begon met een zakje voer voor Kastor (Carocroc superior) en vervolgens ook aan iemand anders te verkopen en daar volgde een tweede en een derde, enz. Tot hij van de slaapkamer naar een container verhuisde en vervolgens naar een grote schuur achter de woning die om gebouwd werd tot een winkel.

In 2005 belandde hij in Schildwolde, waar Dries van de Bunte nu een winkelpand van 400 vierkante meter heeft en waar hij nu dagelijks met 3 vaste medewerkers de klanten verwelkomt. Het bedrijf heeft nu een compleet assortiment dat bestaat uit hondenvoeding en -accessoires, benodigdheden voor de kat, een hengelsport-, aquarium- en papegaaienafdeling.