Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Update Coronavirus 15-05-2020

Gelukkig zijn de coronamaatregelen weer langzaam aan het versoepelen. Wel zitten we nog geruime tijd vast aan de 1,5 meter economie, maar het “gewone” leven lijkt weer op gang te komen. De afgelopen periode is gelukkig goed geweest. Waar ondernemers in andere branches met de handen in het haar zitten mogen wij de handen dichtknijpen. Nog steeds gelden in de winkel dezelfde regels dan voorheen, alleen zijn de aquarium- en vogelafdeling onder strikte regels weer geopend voor publiek. Dat houd in dat er 1! persoon tegelijkertijd in de afdeling mag zijn. Wanneer er al iemand loopt dient u achter het lint te wachten totdat uw voorganger uit de afdeling is. Tevens willen we ook deze keer weer benadrukken dat we graag zien dat er per gezin 1 persoon de winkel in komt om de boodschappen te doen. Waar we normaal erg graag kinderen in de winkel hebben vragen we u nu deze thuis of in de auto te laten. Als er echt geen andere mogelijkheid is mag u uw kind aan de hand meenemen de winkel in. Welkom in Schildwolde en “voor advies ga je naar Dries”.

Update Coronavirus 17-04-2020

Het lijkt alsof de 1,5 mtr economie begint te wennen. Alle eerder hieronder gestelde regels blijven natuurlijk van kracht, maar we kunnen gelukkig op deze manier open blijven en de dieren blijven voorzien van hun natje, droogje en accessoires. De aquarium- en vogelafdeling zijn nog steeds niet gewoon geopend. In overleg laten we mensen toe om te kijken en wanneer er een keuze gemaakt is dient er weer achter het lint gewacht te worden totdat het gevraagde gepakt is door een medewerker van de winkel. Nogmaals blijven we benadrukken dat we graag zien dat er per gezin 1 persoon de winkel in komt om de boodschappen te doen. Samen sterk!

Update Coronavirus 03-04-2020

Vanaf afgelopen maandag is de trimsalon weer geopend. Wel onder de strikte regels die Anke en Chantal aan jullie uitleggen bij elke afspraak die gemaakt word. Wij zijn erg blij dat jullie de regels in de winkel goed naleven en samen  hopen we deze crisis te doorstaan.

Update Coronavirus 20-03-2020

Hieronder genoemde maatregelen blijven van kracht. De winkel zal vandaag sluiten om 18.00 uur, dus GEEN koopavond. Verder blijven de normale openingstijden van kracht. Besloten is om ook volgende week de trimsalon gesloten te houden. De afspraken voor komende week zullen indien mogelijk persoonlijk nog op de hoogte worden gesteld. Dit zal per week bekeken worden. Zijn er bij jullie vragen ontstaan? Gewoon een belletje brengt uitkomst: 0598-422533

Update Coronavirus 19-03-2020

We laten max 1 klant per boodschap toe in de winkel.
Met oog op uw en onze veiligheid hebben we de aquarium- en vogelafdeling gesloten,
omdat wij daar de geadviseerde onderlinge afstand van 1,5 meter niet kunnen garanderen.
Omdat kinderen onze winkel als een uitje zien en daar zijn we heel blij mee,
maar daardoor kunnen we de veiligheid van de andere klanten niet op (1.5 meter afstand )houden en hebben we besloten om kinderen nu niet toe te laten in onze Winkel.
Hoop dat iedereen begrip heeft voor de onorthodoxe maatregelen die we in voeren,
Dit alleen voor de veiligheid van iedereen.

Update Coronavirus 16-03-2020

Zoals jullie rond de klok van 17.00 uur afgelopen zondagmiddag 15 Maart 2020 wel hebben vernomen zijn er aanvullende, en voor ons land zeer speciale maatregelen zijn getroffen. Ook bij ons in de winkel hebben we besloten diverse maatregelen te nemen. Zo zal de trimsalon tot nader order gesloten blijven. We zullen ons best doen iedereen die een afspraak heeft te informeren. De winkel zal vooralsnog geopend zijn volgens de bestaande openingstijden.

Wel vragen wij van jullie als gewaardeerde klant het contact zo kort mogelijk te houden. Concreet houd dit in dat wij van jullie vragen om bij binnenkomst de voorgestelde persoonlijke afstand van ongeveer 1,5 mtr te respecteren, de benodigde artikelen bij elkaar te (laten) pakken, indien mogelijk contactloos/pin te betalen en de winkel weer te verlaten. Dus niet “funshoppen”! Dit om de eventuele contactbesmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Lange gesprekken tbv advies zullen dus zoveel mogelijk door ons vermeden worden!

Team van de Bunte staat voor jullie klaar.